Luksus brusmaskiner

Det finnes en mengde brus maskiner for innbygning, enten med eller uten kjøling. Maskinene uten kjøling gir ofte for lite kullsyre for manges smak, så det anbefales at man prøvedrikker før man kjøper, ellers er risikoen for å bli skuffet stor.Brusmaskiner med kjøling er egentlig profesjonelle maskiner. Det kullsyreholdige vannet kommer ut gjennom et munnstykke, og apparatet er koblet til kaldtvannet, slik at det alltid er vann å få.Fordi maskinen tilsetter kullsyren in-line, og kullsyren der­med forblir i vannet, forbruker disse mindre kullsyre. Normalt forbruk er gjerne fem til syv gram pr liter, men dette kan ofte justeres etter egen smak, gjerne direkte på kranen.

Det beste med disse brusmaskinene er at man kan koble på større flasker med kullsyre (CO2), noe som gjør at kullsyren blir virkelig billig. Avhengig av størrelsen på kullsyreflasken og på hvor man kjøper den, kan man få mineralvann til mellom 30 og 50 øre pr liter.Avhengig av hvor mye man drikker og hvor mange man er i familien vil en slik maskin dermed kunne betale seg selv på mellom ett og fire år.Folk vil imidlertid ofte ha et lekkert kjøkken, og i en villa legger man gjerne ned to-tre hundre tusen i et kjøkken. En egen kran eller et håndtak for avkjølt kullsyreholdig drikke høyner ytterligere statusen på et slikt kjøkken. Kanskje vil mange skaffe et brusanlegg bare for å få en høyere luksusfaktor.Her er noen linker til ulike luksusmaskiner:· Soda Master
·
Beerbar
·
Selecta
· 
Escova
·
Aquabar

I enkelte modeller skjer hele prosessen i et skap, og man ser bare kranen, mens i andre foregår prosessen i et bordapparat som man kobler til strøm, kullsyre og vann.